El blog de José Peñín

29/3/2014
Reprenem, després de varis mesos sense novetats, la selecció de webs que, per diversos motius ens criden l'atenció, sempre de manera positiva, es clar. Un dels blogs que fa temps pensàvem incorporar és el blog de José Peñín

Normalment s'accedeix al blog a través d'un enllaç gràfic de la web Guía Peñín, un enllaç gràfic que sembla un anunci més de la pàgina. Si la Guía Peñín és una web d'empresa, amb la missió fonamental de donar publicitat als salons que organitzen i a les guies de l'empresa, el Blog de José Peñín no té res a veure amb aquesta imatge. Aquí no hi ha cap mena de publicitat. Aquest és un blog personal, on el seu autor destil·la part de la seva enorma saviesa vinícola en articles sempre ben documentats i amb coneixement de causa. Articles a vegades valents, on fa afirmacions que no agradaran necessàriament als al·ludits, siguin cellers concrets o DOs senceres. Una valentia que s'agraeix en aquest món d'espatlles respallades que vivim.
Però el que més s'agraeix, és la quantitat de coneixement profund sobre els vins peninsulars que es diposita a cada article. Llegir els articles de José Peñín, a més d'un enorme gaudi, és una aprenentatge constant. Sota aquest criteri, que tant valorem des de l'Escola, donem entrada a aquest blog per la porta gran.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada