Proyecto Garnachas de España

24/9/2013
Si fa quinze dies parlàvem d'una pàgina dedicada a una varietat de raïm i dèiem, era cert, que era la única que coneixíem, ara hi tornem. Hi tornem, perquè n'hem descobert una altra, en aquest cas dedicada a la garnatxa, de la que fa quatre dies en celebràvem la diada internacional. Naturalment, si tornem al tema, és perquè la pàgina s'ho val.
Proyecto Garnachas de España, és una pàgina que des del primer moment intenta guanyar-nos per l'emoció. Ho aconsegueix. Si el projecte com a tal, és un projecte personal de Raúl Acha, cal dir immediatament, que ha estat arropat per una gran empresa, Vintae, que ha plasmat aquest projecte en un reportatge absolutament professional. Si Monastrell déiem que era una pàgina 100% personal i voluntariosa, Proyecto Garnachas de España, és una pàgina, cuidada al més mínim detall i totalment coherent amb el conjunt de pàgines i material web de l'empresa. 

Segur que els incorporarem com exemple, a classe, a les matèries de comercialització. El conjunt de pàgines de Vintae, son un exemple que hauria de estudiar atentament tothom que tingui alguna responsabilitat en imatge d'empresa, tant en el camp del vi, com en altres camps. Són pàgines que enamoren.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada