Priorat Versió Original, una iniciativa enoturística única

28/1/2013
Priorat Versió Original és una aventura única i inimitable. És inimitable perquè sense la passió de la Roser Vernet per la literatura aquesta experiència no seria realitzable. Conviure un cap de setmana amb un escriptor, o amb algun artista, o amb algun personatge d'un altre àmbit. Participar en tertúlies on poder parlar amb un escriptor, sobre la seva obra, sobre el procés creatiu o sobre el tema que surti, en un ambient distès, mentre vas assaborint alguna copa de vi. Sí, única i inimitable. 

Personalment he volgut viure l'experiència abans d'escriure'n. Potser he tingut sort amb l'escriptora convidada el cap de setmana passat, o amb la resta de participants, persones excepcionals,  però he passat un cap de setmana enriquidor, agradable com pocs que recordi. Gràcies Roser per aquesta intel·ligència i per aquesta passió que hi poses en allò que fas, en aquest cas concret, en el PVO.
Roser Vernet, a més de lletraferida i empresària de turisme rural, també és una agitadora cultural. Priorat Versió original, és un blog dins de l'entramat de blogs i webs de la Roser. També podeu trobar

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada