Catalan wine in a nutshell!


Tal qual, vi català en poques paraules. Si els catalans fóssim agraïts, que no sempre ho som, a Sinisa Curavic se li hauria de fer un monument dins de cada DO i un carrer a cada població vinícola. Sí, ja sabem que la feina d'aquest emprenedor suec/croat és portar enoturistes a Catalunya per tal de guanyar-se la vida, però amb la seva manera de treballar, en Sinisa està fent una feina de promoció del país i dels nostres vins autènticament impagable.
Un dels seus projectes, va arrencar l'1 de gener d'enguany. Era un blog titulat Catalan Wine 365. El seu repte era fer una entrada enoturística cada dia durant tot un any. Però nous penseu que les seves entrades són una cosa qualsevol, per cada celler que visita, Sinisa acostuma a presentar el poble o la zona ón és el celler. Posteriorment, sense un ordre massa preestablert, parlarà de la història del celler en concret, dels seus responsables, de la finca... i finalment dels vins, que acostuma a tastar i explicar-ne el que hi troba. Entrades, doncs ben treballades. Doncs no ha fallat ni un sol dia. El blog, que ha canviat el nom a "Catalan wine in a nutsell", continua a ritme d'una entrada al dia i manté el nivell de qualitat de les mateixes (la major part dels dies).

Des del blog, sempre hem afirmat que necessitem webs en anglès que promocionin els nostres vins. Sinisa promociona els nostres vins i el nostre territori. Celebrem doncs, que s'hagi enamorat del nostre país. Nosaltres ens hem enamorat del seu treball.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada