Priorat enoturisme

8/10/2013

Si fa quinze dies, aprofitant el dia internacional de la garnatxa, vam posar una web dedicada a aquesta varietat, ara no esperarem al dia internacional de l'enoturisme per aconsellar Priorat Enoturisme. No ho farem, perquè ja la vam voler posar fa quinze dies, tot i que al final va guanyar la coincidència del calendari. Però ens vam quedar amb les ganes. Així doncs, sense més dilacions, aquesta és la web recomanada.
La web de Priorat Enoturisme es va presentar a Gratallops el 17 de setembre, acte del que va informar puntualment el blog,
El mateix dia es va obrir la web al públic.
Priorat enoturisme és una web professional, és a dir, feta amb una gran professionalitat. 
Pràctica, amena. Pots arribar a qualsevol lloc a través de camins diferents, en funció de com vagis passejant per la pàgina i vagis fent la teva tria. La tria fotogràfica és excel·lent i els textos molt acurats. Algunes ofertes estan desfasades al calendari, cosa preocupant en una web totalment nova, però en general, el navegant curiós trobarà nombrosa informació turística i una enorme quantitat d'ofertes concretes per triar.
Esperem que amb el temps es formin packs de vàries empreses (per exemple, una estada de dos dies, dormint en un allotjament  + visita a tal lloc + dinar entre vinyes + visita i tast a tal celler + excursió amb tal companyia de guiatge...). Amb aquesta plataforma de venda conjunta, aquesta mena d'ofertes es facilitaria molt i seria una manera potenciar sinergies.
Sigui com sigui, és una web que val la pena mirar-se, que parla d'una comarca que val la pena gaudir.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada