ViDirecte.cat

14/4/2013
Normalment presentem nosaltres els webs que seleccionem  en aquest cas, la presentació que Vidirecte fa dell mateix la trobem tan encertada que ens estalviarem la feina.
Vidirecte.cat és la botiga pròpia dels cellers d’aquí, un lloc on elaboradors d’arreu de Catalunya ofereixen directament els seus productes tant a clients particulars com a professionals de la restauració i botigues.
Un espai de trobada on els elaboradors i els consumidors comparteixen informació, notícies i comentaris sobre el món del vi, la cervesa, el cava i els licors que es produeixen a casa nostra i que combina el tracte proper, l’assistència en la compra i el preu d’una botiga física de celler amb la comoditat i disponibilitat d’una botiga online.
A Vidirecte.cat promovem la venda de vins, cerveses, cava i licors elaborats a Catalunya d’una manera diferent, sense intermediaris, sense recàrrecs i amb total transparència.
Els pilars del projecte de Vidirecte.cat són bàsicament tres: facilitar l’accés a una oferta de productes catalans múltiple i diversa, promoure el consum de vins, caves, cerveses i licors de proximitat i la venda directa a preu de celler.
El portal web incorpora un espai d’Enoeines amb informació precisa i clara sobre diferents aspectes relacionats amb el vi: Guia de Tast, Localitzador de Denominacions d’Origen Catalanes, Varietats del raïm i l’Assistent de Maridatge.

El projecte inclou també una aplicació innovadora que, sota el nom “El teu Sommelier”, descobreix als usuaris els vins i caves que més els agraden amb 4 senzills passos: indica quin àpat prepares i com el cuines, i la intensitat i els aromes del vi que més t’agraden. La cerca presenta els vins i caves dels cellers de Vidirecte.cat que més s’avinguin als gustos dels usuaris i fa propostes diverses per a un bon maridatge gastronòmic.
Oferim vins de les diferents DO catalanes, cava de diversos tipus, cerveses artesanes fetes a Catalunya i licors elaborats de manera artesana. Una oferta de productes de proximitat que podràs adquirir gaudint de tots els avantatges de la compra online i aprofitant que l’enviament és gratuït

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada