Vins que vaig tastant

24/2/2013

Vins que vaig tastant sí que és un blog dels que podem anomenar quadern de tastos. De blogs d'aquesta mena en trobem en una gran quantitat a la web. Fins ara els hem evitat perquè a l'hora de triar es fa molt difícil decidir quin agafes primer. N'hi ha molts i força d'ells molt bons. 
Per tant, hem triat el de Ricard Sampere una mica per atzar, però també perquè és un blog molt ben fet, treballat. A més, hem volgut començar per un blog que se centra en els vins de proximitat.
Per suposat que no ens volem tancar als vins de fora. De qui aprendríem  sinó. Mal exemple seria aquest per una escola on s'anima els seus alumnes a sortir a treballar una temporada a l'estranger.
Però també pensem, que sense caure en xovinismes,  als catalans ens manca una mica d'autoestima, i quasi mai valorem prou el que tenim a casa. Per allò que la caritat comença per un mateix -esperem que no acabi allí on comença- ens ha semblat un bon criteri per començar.
Respecte al blog, una bona tria, una mica esbiaixada cap a terres del sud de Tarragona. Uns comentaris ben ponderats, amb coneixement, sense exageracions  amb un llenguatge planer i molt pocs tecnicismes. Dóna força informació sobre els vins. En definitiva, una molt bona guia de tast per a no iniciats

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada