El blog de Josep Lluís Pérez

20/10/2013
Segurament no és correcte canviar el nom del blog en un titular, però el blog de Mas Martinet assessoraments, no deixa de ser el blog personal de Josep Lluís Pérez, ell mateix parla del "seu blog". 
També seria més llògic presentar aquí el web sencer de Mas Martinet Assessoraments, però no ho fem, amb independència del seu gran valor, perquè volem focalitzar el blog.
A en Josep Lluís, a aquestes altures, no cal presentar-lo. Biòleg, va ser amb en René Barbier un dels grans impulsors del Priorat. Per encàrrec de Jaume Ciurana, va ser el fundador i primer director de l'Escola d'Enologia de Falset, actualment Departament d'enologia de l'INS Priorat, però més coneguda com Escola d'Enologia Jaume Ciurana. Josep Lluís Pérez es distingeix per ser un innovador nat, investigador incansable, docent de mena i comunicador per natura. Les seves aportacions tant a la viticultura com a l'elaboració del vi, són incontables.
L'història recent del Priorat, no es pot escriure sense ell. Al blog hi ha entrades sobre passatges d'aquesta història. Hi ha entrades en  que parla de les seves innovacions. Algunes de les entrades tenen a veure amb la història de l'Escola, no té desperdici un arxiu fotogràfic dels seus inicis. En general, però, totes les entrades són d'un enorme interès. Per tant, blog 100% recomanable i 100% imprescindible.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada